AFHAAL- EN BEZORGCENTRUM HESTIA

Recentebeoordeling


4 sterren uit 3061 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Afhaal- en Bezorgcentrum Hestia. Meer weten? Ontdek meer

9 jul 2024 om 19:47 Werd vlot bezorgd. Vriendelijke jongen. De Turkse pizza was verrukkelijk!!
3 jul 2024 om 0:33 Ik bestel vaak bij jullie, maar nu waren mijn broodjes zwart geblakerd! En het vlees was zeer karig! Heel jammer!
1 jul 2024 om 9:02 Hemels
27 jun 2024 om 12:48 Ik bestel al jaren bij Hestia en heb één keer meegemaakt dat ze de saus vergeten waren. De rest lekker, warm, snel en vriendelijk bezorgd.
24 jun 2024 om 12:15 Ik had 2 porties pasta carbonare gehaald. Maar het is werkelijk waar niet te eten. Zit geen smaak aan. Het was ook geen spagetti maar een soort bami. Eigeel zat er niet door heen.
18 jun 2024 om 21:53 Beschimmelde salade. Het liep het bakje uit
15 jun 2024 om 21:59 Bezorger kwam heel traag aan lopen...ik zei al loop je door t word koud..zei niets en liep mogelijk nog trager. Eten, zeker de pizza was bijna koud bij aankomst. Ligt niet aan hestia want das altijd goed
12 jun 2024 om 21:20 Ik bestel er al jaren en het was weer super lekker, warm en vriendelijk bezorgd.
31 mei 2024 om 4:04 Lekker, snel, warm en ook nog vriendelijk bezorgd.
20 mei 2024 om 19:54 De kapsalon was een rare smaak aan en de kip schotel had gelekt alles zat eronder
9 mei 2024 om 21:06 Weer een culinair hoogstandje ik kan niet anders zeggen.
8 mei 2024 om 13:17 Niets op aan te merken. Super lekker en in ca. 30 minuten bezorgd. Top.